Elinstallatör Malmö

/Elektroinstallatören

Elektricitet är en vara vi idag tar för given, trots att vi egentligen kanske varje dag borde reflektera över den enorma tillgång elkraft egentligen är. Utan el hade vi inte haft särskilt god tillgång till ljus efter mörkrets intrång, vi hade inte kunnat slösa bort vår tid vid TV:n eller arbeta från våra datorer. Mat hade behövt öppen eld för att tillagas – bara en sådan grej! Alla har vi upplevt känslan av tomhet och rastlöshet som uppstår om strömmen går – om det så bara är för en timme.

Tänk att el bara har funnits i det överflöd vi har idag är bortskämda med i knappt ett sekel, och på många platser runt om i världen är el fortfarande en snålvara.

Eftersom el är en så pass känslig grej, som kräver såväl djupgående kunskap som rätt teknik och särskilda verktyg för att hanteras, så är det viktigt att man har en bra elinstallatör att hjälpa en med installationer, reparationer och underhåll.

En stabil elinstallatör

En elinstallatör i Malmö att lita på är Elektroinstallatören AB. Här arbetar sex hängivna elinstallatörer som alla har såväl den kompetens som erfarenhet som krävs för att erbjuda kvalitetssäkrade elinstallationer och annat elassocierat. Vi är medlem i EIO och har hängande avtal med SEF.

Med mer än 30 år i branschen är Elektroinstallatören AB i Malmö ett tryggt val av elinstallatör i staden. Vi arbetar alltid med kundens behov som fokus och tar seriöst på alla uppdrag – stora som små. Vi tar oss an stora projekt, som nybyggen, likaväl som vi hjälper till med mindre uppdrag, som att byta eluttag. Vi har befogenhet att installera nya nätverk för telefon och data och vi hjälper dig gärna med säker besiktning av elen i det hus eller den lägenhet du önskar köpa.

När du anlitar oss som din elinstallatör i Malmö så är du alltid i trygga händer, vi skriver ett serviceavtal baserat på dina behov och önskemål, och ser alltid till att lämna dig nöjd. El är något som knappt syns, men som gör all skillnad i ens vardag – det är viktigt att ens elinstallatör förstår detta, och det gör vi.

ROT

Om du är en «vanlig skattebetalare» så har du rätt till ROT-avdrag. ROT gäller för renovering, ombyggnad och tillbyggnad i den fastighet man äger och inom dessa koncept ryms många av en elinstallatörs tjänster. Med ROT betalar du bara halva arbetskostnaden för de tjänster du beställer från oss. Välkommen att fråga oss om hur ROT fungerar.

En bred elinstallatör

Hos oss på Elektroinstallatören AB arbetar sex olika elinstallatörer, alla med sina dyrbara kvaliteter. I våra olikheter finns vår styrka eftersom variationen i vår kunskap gör att vi kompletterar varandra. Vi har såväl elektriker med många år i branschen som står för stabilitet och erfarenhet, och vi har unga, nyutexaminerade elinstallatörer som står för modern teknik och nya lösningar. Dessutom har vi som individer våra olika proffsområden som täcker det mesta inom elektricitet.

Vad du än behöver hjälp med inom el så är du välkommen till oss på Elektroinstallatören AB i Malmö.

Välkommen till Elektroinstallatören

Vi erbjuder tjänster inom el, data, tele och belysning till företag, föreningar och privatpersoner. Vi har ett brett kunnande och kan åta oss de flesta uppdrag som totalentreprenör eller såsom UE.

Kontakta oss