Om företaget

/Elektroinstallatören

Jonas
Molin

Är anställd i företaget sedan 2001, arbetar med fastighetsservice och är specialiserad på köks- och badrumsrenoveringar. Jobbar systematiskt och välorganiserat. Är samarbetsvillig och har en god kundkontakt.

Jacek
Jackiewicz

Min specialitet är styr och reglermekatronik inom företagsinstallation och fastigheter. Arbetar gärna med nyproduktion. Jag är anställd sedan 1993.

Pontus
Håkansson

Jag har varit anställd sedan 2004 och arbetar med servicejobb för såväl företag som privatpersoner. Mitt dagliga jobb innefattar problemlösning inom kraft, data och belysning men har även erfarenhet av brand och styr.

Andreas
Hylén

Jag anställdes 2014.

Carina
Lossien

Jag anställdes 2014 och sköter företagets administration såsom fakturering och bokföring. Jag har arbetat på moderbolaget Industriautomation AB sedan starten men de 3 sista åren har jag utbildat mig till redovisningskonsult. Nu är jag tillbaka i en ny roll och ser fram emot de nya kundkontakterna.

Med 30 år i branschen

Företaget startade 1981 och ombildades till aktiebolag 1992. Sedan 2009 är Elektroinstallatören ett dotterbolag till Industriautomation AB. Elektroinstallatören är ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet inom elinstallation. Våra främsta områden är service, renoveringar, energieffektivisering, belysningsoptimering, ny- och ombyggnationer inom fastigheter och bostäder. I Elektroinstallatören finns det f.n. sex anställda. Elektroinstallatören är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) och har hängavtal med Svenska Elektrikerförbundet (SEF).

Om företaget

Vision & Affärsidé

Våra kunder skall vara nöjda, kunna rekommendera oss till andra och återkomma nästa gång. Vi driver ett seriöst och kundorienterat företag med målsättningen att, tillsammans med kunden, nå bästa resultat med en snabb och säker installation för långvarig drift. Att alltid hålla våra löften och leveranstider är en självklarhet för oss.

Vad gör vi?

Vi erbjuder tjänster inom el, data, tele och belysning till företag, föreningar och privatpersoner. Vi har ett brett kunnande och kan åta oss de flesta uppdrag som totalentreprenör eller såsom UE.

Välkommen till Elektroinstallatören

Vi erbjuder tjänster inom el, data, tele och belysning till företag, föreningar och privatpersoner. Vi har ett brett kunnande och kan åta oss de flesta uppdrag som totalentreprenör eller såsom UE.

Kontakta oss